Rólunk

Amit tudni lehet rólunk

A klán még 2011. december 19-én alakult a Bloodscalp szerveren.Sajna a szerver lassú kihalása miatt 2013. április 30-án költöztünk át a Ragnarosra.

Itt akkoriban már két 10-es csaptunk volt. 2014 januárjára már két 25 fős és egy 10 fős csapatunk volt. A 25 fős csapatok elég jól haladtak: 25 fős Hc raiden Immerseus-t a szerveren 8-ként sikerült megölnünk, továbbá szintén 25 fős Hc raiden Iron Juggernautot szerver 12-ként.

Sajnos MoP végén volt egy törés a klánban és szétestünk. Ezután WoD és Legion kiegészítőkben inaktív volt a guild, és BfA legelején indultunk újra.
 

Eddigi eredményeink: Uldir Myhic 3/8 és BoD'A Hc9/9 M3/9 ,EP M4/8 ,Nyaloda M10/12 és a mythic progresst tovább szeretnénk folytatni az új patch-ig.

**Amit fel tudunk ajánlani: **Jó hangulatban történő raidelés, aránylag rugalmas raiden való részvétel, természetesen bizonyos kikötésekkel. Raiden foodot és flasket a klán garantálja.

Raid napjaink:

Amit elvárunk: Karakter ismerete, taxok ismerete , valamint raidre való jelentkezés esetén kötelező a megjelenés, ha erre mégsincs módod, jelezd azt in game, vagy discordon valamelyik vezetőségi tag felé.

Akiket bátran megkereshetsz a jelentkezéssel kapcsolatban:

Dokiika,Dräth,Zenlaren,

Új hozzászólás

Hosszászólások (0)

Még nincs egy hozzászólás sem

Progress

SANCTUM OF DOMINATIUM

Mythic
1/10
Heroic
9/10
Normal
10/10

Recruit

Warrior

Paladin

Hunter

Priest

Death Knight

Shaman

Mage

Warlock

Monk

Druid

Demon Hunter